Algemeen

Rookvrij

Huisdieren niet toegestaan

Wifi

Veiligheidspakket

Parkeren: 1 auto bij het huisje

Aantal personen

 6

Slaapkamers

 3

Slaapplekken

 6

Badkamers

 1

Recreatiewoning 3

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Reservering

Deze opnieuw ingericht, met een woonoppervlak van ongeveer 90 m2, vrijstaand vakantiehuis op een kavel van 530 m2 biedt plaats voor 6 personen en heeft een mooie grote tuin op het zuiden. 

Inrichting en sfeer

Algemene Informatie

Wighenerhorst 3 is een recreatiewoning die geheel opnieuw is ingericht in een sfeervolle 6 persoons bungalow. Op de kavel staat een recreatiebungalow met een woonoppervlak van 90 m2. Er is geen schuur aanwezig. De recreatiebungalow bestaat uit een woonkamer met open keuken, voorraadkast, douche, toilet, berging, drie slaapkamers. Het wordt verwarmd met een cv-installatie.

 

Woonkamer

De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van comfortabele meubels en goede (sfeer-) verlichting. TV kijken kunt u via een smart-TV die gekoppeld is aan een snelle internetverbinding.

 

Keuken

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een energiezuinig koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron, Dolce Gusto- en senseo koffiezetapparaat en waterkoker.

 

Badkamer

De badkamer bestaat uit een douche en een badmeubel met spiegel en een kast. Haarföhn aanwezig.

 

Toilet

De toiletruimte is voorzien van een fonteintje.

 

Berging

In de berging staat een wasmachine en de berging heeft voldoende ruimte om fietsen te plaatsen. Naast een droogrek is er ook een strijkplank en strijkbout.

 

Slaapkamer 1

Op de begane grond naast de woonkamer is een slaapkamer met een stapelbed voorzien van kussen en dekbed. Naast een ruime legkast is de slaapkamer ook voorzien van een bureau.   

 

Slaapkamer 2

Deze sfeervolle slaapkamer bevindt zich op de 1e etage. In de kamer staan twee éénpersoons-boxspringbedden voorzien van kussens en een tweepersoons dekbed. Ook bevindt zich op de kamer een TV.

 

Slaapkamer 3

Deze sfeervolle slaapkamer bevindt zich op de 1e etage. In de kamer staan twee éénpersoons-boxspringbedden voorzien van kussens en een tweepersoons dekbed.

 

Kastruimte

Tussen de slaapkamers op de bovenste verdieping bevindt zich een bergkast.

 

Tuin

De tuin is een open tuin die voornamelijk bestaat uit gras. Met de aanwezig tuinmeubels kunt u heerlijk in de open tuin zitten.

 

Bijzonderheden/overige

Op de kavel is ruimte voor 1 auto om te parkeren.

 

In de bungalow mag niet gerookt worden en zijn dieren niet toegestaan!

Foto´s van Recreatiewoning 3

De faciliteiten van Recreatiewoning 3

Ligging van Recreatiewoning 3

Park plattegrond

Eerder bekeken

Recreatiewoning 3

Wijchen, Gelderland

Deze opnieuw ingericht, met een woonoppervlak van ongeveer 90 m2, vrijstaand vakantiehuis op een kavel van 530 m2 biedt plaats voor 6 personen en heeft een mooie grote tuin op het zuiden. 

Aantal personen 6 Slaapkamers 3 Slaapplekken 6 Badkamers 1
Toon deze accommodatie