Algemeen

Rookvrij

Huisdieren toegestaan

Wifi

Veiligheidspakket

Parkeren: 1 auto

Aantal personen

 6

Slaapkamers

 2

Slaapplekken

 4

Badkamers

 1

Recreatiewoning 7

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Reservering

Kom tot rust in deze nieuw gerenoveerde , compleet ingerichte,  vakantie woning gelegen op een rustig vakantiepark grenzend aan het bos. Geniet in uw ligstoel van het ruime terras en tuin met BBQ. Ideaal voor een geslaagde vakantie. 

Inrichting en sfeer

Algemene Informatie

Wighenerhorst 7 is een kavel van 585 m2 met veel privacy. Op de kavel staat een recreatiebungalow met een woonoppervlak van ongeveer 90 m2 en een houten schuur. De recreatiebungalow bestaat uit een woonkamer met open keuken, voorraadkast, douche, toilet, grote berging, twee slaapkamers en een inloopkast. Het wordt verwarmd met een cv-installatie.

 

Woonkamer

De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van comfortabele meubels en goede (sfeer-) verlichting. TV kijken kunt u via een smart-TV die gekoppeld is aan een snelle internetverbinding.

 

Keuken

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er is een energiezuinig koelkast met vriesvak, combimagnetron (oven), gasfornuis, broodrooster, filter koffiezetapparaat, Senseo apparaat, waterkoker.

 

Badkamer

De badkamer bestaat uit een douche, een badmeubel met spiegel en kast. Tevens haarföhn aanwezig. De ruimte wordt verwarmd met een radiator.

 

Toilet

De toiletruimte is voorzien van een fonteintje.

 

Berging

De berging is extra groot. Voorzien van een wasmachine en een droger. Naast droogrek is er ook een strijkplank en strijkbout aanwezig.

 

Slaapkamer 1

Deze slaapkamer bevindt zich op de 1e etage met een tweepersoonsbed van 1,6 meter breed met 2 kussens en tweepersoonsdekbed.  Op de kamer is voldoende opbergruimte voor kleding.

 

Slaapkamer 2

Deze slaapkamer bevindt zich op de 1e etage met een 2 éénpersoonsbed met kussen en dekbed. Ook is een hang/legkast aanwezig.

 

Tuin

De tuin bestaat uit gras omringd met bomen en struiken. Er is veel privacy. Met de aanwezig tuinmeubels kunt u heerlijk vrij zitten in de tuin.

 

Bijzonderheden/overige

Zowel in het schuurtje als in de extra grote berging is het mogelijk om fietsen te plaatsen. Op de kavel is ruimte voor 1 auto om te parkeren.

 

In de bungalow mag niet gerookt worden en zijn dieren toegestaan!

Foto´s van Recreatiewoning 7

De faciliteiten van Recreatiewoning 7

Ligging van Recreatiewoning 7

Park plattegrond

Eerder bekeken

Recreatiewoning 7

Wijchen, Gelderland

Kom tot rust in deze nieuw gerenoveerde , compleet ingerichte,  vakantie woning gelegen op een rustig vakantiepark grenzend aan het bos. Geniet in uw ligstoel van het ruime terras en tuin met BBQ. Ideaal voor een geslaagde vakantie. 

Aantal personen 4 Slaapkamers 2 Slaapplekken 4 Badkamers 1
Toon deze accommodatie